Terrassen, paden, omheiningen, ... passend bij uw tuin en huis

Tuinaanleg Van de Plas levert een allround service voor het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Dat betekent dat we ook gespecialiseerd zijn in het plaatsen van bestratingen en tuinafsluitingen. We besteden bijzondere zorg aan de gedetailleerde afwerking en stevigheid van de constructies. Geen zorgen om ingezakte opritten of scheefgezakte omheiningen!
Met onze correcte service leveren we steeds prachtig verzorgde eindresultaten.

Omheiningen

Allerlei afsluitingen (bv. Betafence afsluitingen , houten schermen en andere ) zijn door ons gespecialiseerd team met de grootste zorg geplaatst en bewerkt. Dit voor een optimale gepaste afsluiting van uw eigendom. Wij bieden u de vrije keuze van materialen.

Klinkers, kiezels, ...

We leggen allerhande bestratingen, waaronder klinkers, kleiklinkers en kasseien.
We werken op kleine en grote oppervlakten, en naast gesloten bestratingen behoren ook losse bestratingen (bv. kiezels en andere losse waterdoorlatende verhardingen) tot onze ruime mogelijkheden. Zo kunt u voor elk type bestrating bij Tuinaanleg Van de Plas terecht:
voor terrassen of opritten, rond zwembaden of voor wandelpaden.

Tot slot beschikt Tuinaanleg Van de Plas over een uniek systeem om verhardingsstroken
bestratingsklaar te maken. Daarmee maken we het bed klaar waar de klinkers op komen te liggen. Zo kunnen we stroken van 0m40 tot 5m20 uiterst precies en in één keer gelijk klaar maken. Efficiënt en kwalitatief hoogstaand werk, daar gaan wij voor.

Vraag gratis een offerte aan. Of vraag om advies.

Back to Top